Notes160x600
Rollup
ZVEZDE GRANDA: ZAPJEVALA JE PJESMU SVOG POKOJNOG OCA U  I RASPLAKALA SVE!

ZVEZDE GRANDA: ZAPJEVALA JE PJESMU SVOG POKOJNOG OCA U I RASPLAKALA SVE!

 

U velikom finalu Zvezda Granda zapjevala je i Sandra Rešić, kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića koje je za prvu pjesmu izabrala upravo pjesmu svog pokojnog oca  „Donesi divlje mirise“, dok je kao drugu pjesmu izabrala pjesmu hrvatske pjevačice Vanne „Kao da me nema tu“.

Prilikom izvođenja prve pjesme, Sandra je drhtala, a to se posebno osjetilo u glasu. Srećom, imala je podršku plesača koji su popratili njen nastup uz koreografiju. Publika je jako emotivno reagovala na ovu izvedbu, a kod nekih su bile vidljive i suze.

Na ovaj način Sandra je odučila da se prisjeti svog pokojnog oca koji je preminuo 2007. godine. Podsjećemo, Nikola Nino Rešić je bio poznati pjevač na području bivše Jugoslavije koji se na estradi javio 1991. godine albumom „Žena je žena“. U narednim godinama, Nino je postao jedan od najuspješnijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji, a bio je i najbolje plaćen. Međutim, zbog lični i porodičnih problema njegova popularnost je naglo opala i nikada više nije stekao popularnost koju je imao.

Komentari