Notes160x600
Rollup
Zvezda Granda postao otac, dobio je blizance: Zbog njegove supruge svima i dalje zastaje dah, a sada je majka (Foto)

Zvezda Granda postao otac, dobio je blizance: Zbog njegove supruge svima i dalje zastaje dah, a sada je majka (Foto)

Na sceni popularnog takmičenja „Zvezde Granda“ su se kroz godine koje su iza nas izmijenjali mnogi takmičari, brojna talentovana lica, te dok su se nekih od njih zaboravili čim se takmičenje završilo, ima i onih kojima je takmičenje poslužilo kao prava odskočna daska koju su kasnije u životu itekako znali da iskoriste.

Nebojša Vojvodić je jedan od takmičara kojeg se mnogi sjećaju, te je bez ikakve sumnje zahvaljujući ovom takmičenju uspio da okupi malu vojsku fanova koji rado prate njegov svaki korak na društvenim mrežama, a kada je nedavno podijelio najljepše vijesti sa svojim pratiteljima na Instagramu, povratne reakcije su bile brojne.

Naime, njegova supruga Marina je nedavno na svijet donijela blizance, djevojčicu i dječaka, pa je tako učinila Nebojšu najsretnijim muškarcem na svijetu, a ponosni tata nije imao problema da se i svima ostalima pohvali svojom srećom, koju su supruga i on jedva čekali. Bez ikakve sumnje je da su dvije bebe kruna njihove dugogodišnje romanse i ljubavi, te da su spremni da započnu novi dio svog života, u kojem će imati nove uloge; uloge roditelja.

Svi njihovi prijatelji, ali i Nebojšini vjerni fanovi su iskoristili društvene mreže da im čestitaju na ovaj način, te nije čudo što je slika na kojoj je Nebojša podijelio vijesti uspjela da prikupi više od dvije hiljade reakcija. Naime, svojoj djeci su dali imena Nikša i Drina, a mnogi su se i oduševili izborom imena za njihove bebe, što je svakako težak zadatak, ali u kojem svaki roditelj sigurno uživa, barem na početku biranja imena.

Komentari