Notes160x600
Rollup
Zorica Brunclik žestoko isprozivala Karleušu nakon skandala: Objavila je njen video, a onda ispod napisala žestok komentar

Zorica Brunclik žestoko isprozivala Karleušu nakon skandala: Objavila je njen video, a onda ispod napisala žestok komentar

Jedna od najuspješnijih pjevačica na domaćoj sceni je Zorica Brunclik, koja je i sama bila član žirija Zvezde Granda, a nedavno je javno prozvala Jelenu Karleušu na društvenim mrežama.

Naime, svi i dalje bruje o aferi koja je nedavno potresla javnost nakon što su se u medijima pojavila eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, koje je razmjenjivala sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom, koji je odavno javnosti poznat kao neko ko voli da provocira i da se nađe u centru skandala.

Ipak, bez obzira na sve što se događalo proteklih sedmica, Karleuša je nastavila da radi u skladu sa svojim obavezama kao član žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu, u Zvezdama Granda, a dok je pripremala svoje takmičare, napravila je jedan neumjesan komentar na račun jedne Zoricine pjesme, na koji Zorica nije mogla da ne reaguje, te joj se obratila preko društvenih mreža.

Bez dlake na jeziku, Zorica joj je poručila da ona zna sve da radi osim da pjeva, pa joj je savjetovala da u budućnosti kad bude spominjala ime i djelo Zorice Brunclik, da treba da ustane i da se pokloni. Poručila bi joj da bi se trebala sramiti zbog ovih riječi, nastavila je Zorica, ali je zaključila da Karleuša ne zna šta to znači.

Folk pjevačica se očigledno itekako uvrijedila ovim komentarom od Karleuše, a kako je i inače svima poznata kao nagle naravi, nije ni veliko čudo što je tako reagovala. Bilo je mnogo onih koji su branili Jelenu, ali je više fanova stalo na Zoricinu stranu. U nastavku pogledajte taj već spomenuti video na koji je Zorica reagovala.

Komentari