Notes160x600
Rollup
Zorica Brunclik otkrila detalje iz života : ”Mnogi su me povrijedili”

Zorica Brunclik otkrila detalje iz života : ”Mnogi su me povrijedili”

Nedavno su se vodile špekulacije o tome da li su Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš podržali kćerku da ugradi silikone pa su oni rekli i da priželjkuju da se uda.

Zorica i Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi koji traju decenijama, a kruže priče tačnije citati da bi voljeli biti voljeni kao što Kemiš voli Zoricu.

Zorica je bila oduševljena tim sloganom, jer nimalo nije svejedno kada znaš da i drugi ljudi više vašu ljubav koja se odglumiti ne može.

 

– ”Taj slogan definitivno mora da izađe, da ga patentiram ili ću biti jako tužna” – rekla je Zorica.

Danas smo svjedoci mnogih razvoda na estradi,ali njih dvoje o tome nisu razmišljali i uspjeli su da zadrže brak.

– ”Nije tako samo na estradi, već i u društvu. Svi hoće kod mame! Prva nesuglasica kad nastane, svi kupe prnje i razilaze se” – poručuje Zorica uz to da u braku mora biti i kompromisa.

Na pitanje da li je Zorica nekada bila povrijeđena ona je priznala da jeste jer nije ni ona pod staklenim zvonom. Što se tiče njihovog braka tu je rekla da je sve kako treba,ali što se tiče posla i prijatelja tu jeste

 

Prije nekoliko godina kako Zorica otkriva njihova kćerka se konsultovala s njima oko povećanja grudi a oni su joj rekli da ako ostavi cigarete da će učestvovati u tome što je ona zaista i uradila.

 

 

Komentari