Notes160x600
Rollup
ZNAKOVI KOJI JASNO UKAZUJU DA JE VAŠA VEZA PROMAŠAJ I DA MU ZAISTA NIJE STALO DO VAS!

ZNAKOVI KOJI JASNO UKAZUJU DA JE VAŠA VEZA PROMAŠAJ I DA MU ZAISTA NIJE STALO DO VAS!

Iako ponekad znamo posumnjati u partnerovu ljubav, ako mu je uistinu stalo on u kratkom roku ispravi svoje postupke i uvjeri vas da griješite.

Lako je zaključiti kada vas neko voli, osim pogleda punih ljubavi o budućnosti govori u množini, naravno ovi znakovi ne govore da imate dobru vezu nego da kraj sebe imate partnera koji planira biti sa vama duži vremenski period i da ste na dobrom putu da istrajete.

Ali šta se dešava kada ste duže vrijeme u vezi, a on idalje nema nikakve planove sa vama i u njegovom riječniku ne postoji “mi” nego samo “on, on i on”.

Na taj način vam jasno daje do znanja da je to za njega nedefinisan odnos i da još uvijek nije odlučio koliko daleko želi ići sa vama, tada je potrebno otvoreno popričati sa njim.

Ali prije ozbiljnog razgovora obratite pozornost da li neprestano radi dvije stvari. Ako ga pronađete u sljedeće dvije stavke, razmislite šta uopšte radite tu!

1. Nikada ne nalazi vrijeme za vas i vašu vezu

Ova stavka se ne treba shvatati doslovno, naravno da treba imati razumijevanja, ako je iscrpljen od posla ili lošeg dana. Ono što vas treba brinuti jeste, ako pronalazi vrijeme za sve osim za vas, ako primjetite da ste na njegovom zadnjem mjestu najbolje je okrenuti se i otići, u takvom odnosu nikada nećete dobiti vodeće mjesto.

2. Ne zanima ga kako provodite dan

Kada je nekome stalo do vas uvijek želi znati šta se dešava u vašem danu gdje on nije prisutan, na taj način jasno pokazuje da mu je stalo i da želi biti dio vaše svakodnevnice. Ali ako se nikada sam ne sjeti pitati ili barem pokazati interes za vaš posao, fakultet ili neku obavezu vrlo vjerovatno je da ste u njegovom životu samo privremeno.

Ako ste se ovdje pronašli ne tugujte, nego dajte sebi priliku da nađete nekoga kome ćete biti jedna i jedina opcija.

 

Komentari