Notes160x600
Rollup
Zlatar je htio rezati prsten, a doktor odstraniti prst: Onda se pojavio inžinjer i na svoj način riješio problem (Video)

Zlatar je htio rezati prsten, a doktor odstraniti prst: Onda se pojavio inžinjer i na svoj način riješio problem (Video)

Nedavno se na internetu pojavio jedan zaista impresivan video prilog, koji je mnoge natjerao na razmišljanje, a riječ je o problemu sa kojim bi se svi mi mogli kad tad da susretnemo.

Naime, mnogima se dogodilo da im ponekad zapne prsten na ruci, a to ne mora da bude znak da imate viška kilograma, nego da se u vašem tijelu nalazi previše vode ili da su vam prsti otekli zbog nekog drugog razloga, kao što je povreda šake ili prsta i slično, što se zaista u sekundi može dogoditi. Zbog toga je korisno da znate na koji način možete da riješite ovaj problem.

Neko se na društvenim mrežama našalio da bi većina doktora u ovakvom slučaju sigurno bila za amputaciju prsta, dok bi zlatari radije uništili i rezali prsten. Ipak, inžinjeri imaju drugačiju viziju, a u današnjem članku vam donosimo kako bi to oni riješili.

U nastavku možete da pogledate taj video o kojem su svi pričali u posljednjih nekoliko dana, a sigurno ćete i vi da budete impresionirani kad vidite kakve su se ideje ljudi dosjetili.

Ovakvi slučajevi, gdje naučimo nešto novo što nama samima vjerovatno nikad ne bi palo na pamet su zaista nevjerovatni, te je to najbolja svrha interneta i modernog doba u kojem živimo; da saznamo nove stvari i da ih sačuvamo negdje u pozadini svog uma sve do onog trenutka kada konačno te informacije ne budemo trebali da primjenimo i da ih iskoristimo i u svom svakodnevnom životu. Da li se vi slažete sa našim mišljenjem?

Komentari