Notes160x600
Rollup
Živi u skromnom domu, baš u skladu sa njegovim primanjima: Ovo je kuća Dragana Lukača (Foto)

Živi u skromnom domu, baš u skladu sa njegovim primanjima: Ovo je kuća Dragana Lukača (Foto)

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač nije jedna od najomiljenijih osoba u regionu, posebno nakon prašine koju je podiglo ubistvo Davida Dragičevića, čija smrt još nije razjašnjena.

Dok se roditelji preminulog Davida bore za pravdu i istinu oko toga ko je oduzeo život njihovog sina, poznati novinar iz Banja Luke, Slobodan Vasković je odlučio da na svom blogu objavi u kakvom to raskošu i luksuzu ministar svakodnevno uživa, pa je objavio fotografije kuće Dragana Lukača. Riječ je o kući koja se nalazi u slijepoj ulici, a svakako ćete se složiti da je njegov dom krajnje „skroman“.

Vasković je u opisu svojih fotografija bio itekako kreativan, ali i sarkastičan, te je na svaku sitnicu imao duhovit komentar. Naime, napisao je da u skladu sa Lukačevim paranojama, na kućici se nalaze nadzorne kamere, a oko kućice su i psi, u skladu sa njegovim sklonostima. U skladu sa Lukačevim statusnim simbolima, naravno da se u garaži nalazi džip, a nije ga iznenadio ni bazen.

Ministar unutrašnjih poslova je u petak saslušan pred odborom NSRS, gdje je naglasio da i dalje u potpunosti stoji iza svih svojih ranijih izjava u vezi slučaja David Dragičević, te i dalje smatra da je istraga vođena na potpuno ispravan način.

Kada su Lukača upitali da je on spreman da podnese političku odgovornost, to jeste ostavku, on je naveo da to priželjkuje opozicija, ali da o tome ne odlučuju oni.  On je naglasio da se ne osjeća odgovornim, te da je s njegove strane sve čisto i jasno.

Komentari