Notes160x600
Rollup
Žene su oduševljene ovom frizurom: Riječ je o trendu koji je oborio sve s nogu

Žene su oduševljene ovom frizurom: Riječ je o trendu koji je oborio sve s nogu

Ukoliko u posljednje vrijeme tražite za sebe neku promjenu pomoću koje ćete se osjećati u bolje u svojoj koži, u današnjem članku vam donosimo jednu ideju koja bi vam se itekako mogla dopasti.

Naime, najnoviji trend koji forsiraju svjetski frizeri jeste popularni paž ili bob koji ima stroge linije, sa razdjeljkom koji ide po sredini glave, a čiji je sjaj i glatkoća kose doveden do savršenstva. Ovaj trend je došao iz Koreje, te ne podrazumijeva, na svu sreću farbanje u neke providne nijanse, nego samo frizuru koja je dovedena do savršenstva pravilnog oblika, a da bi se postigla, potreban je sposoban frizer sa iskustvom.

Iako se ova frizura može primjeniti na bilo koju dužinu kose, ubjedljivo najbolji efekat ostavlja na kosi čiji je dužina negdje u ravni sa vašom bradom. Poenta je da imate svilenkastu, sjajnu kosu, koja će sa svojim oštrim krajevima da podsjeća kao da je napravljena od stakla. U Holivudu je već postala pravi hit, a nije veliko čudo što je već stigla i na naše prostore.

Podsjeća na frizuru koju nosi i Kim Kardashian, te koju je već u nekoliko navrata imala, pa tako možete da razumijete zbog čega sve više mladih djevojaka frizeru odlazi baš s ovom željom.

Bez obzira da li ste ljubitelji starleta ili rijaliti zvijezda, složit ćete se da baš one diktiraju modne trendove širom svijeta, koje ljudi jedva čekaju da počnu slijediti, samo kako bi što više podsjećali na njih. Na prvu se to čini grubim, ali to je jednostavno svakodnevnica u kojoj živimo.

Komentari