Notes160x600
Rollup
Zbog nje je on ostavio Rozgu: Njegova nova supruga ostavlja bez daha svojom ljepotom (Foto/Video)

Zbog nje je on ostavio Rozgu: Njegova nova supruga ostavlja bez daha svojom ljepotom (Foto/Video)

Jedan od najpoželjnijih Hrvata, Stjepan Hauser je dugo vremena bio u vezi sa popularnom pjevačicom Jelenom Rozgom, da bi kraj njihove romanse stigao naglo i neočekivano.

Stjepan poslije toga nije gubio puno vremena, pa je ubrzo uplovio u novu avanturu sa lijepom pijanistkinjom iz Uzbekistana, Lolom Astanovom. Svi su ostali iznenađeni kada se par odlučio i vjenčati, iako zaista nisu bili dugo vremena zajedno prije zaruka. Očigledno je ta povezanost između njih bila dovoljan razlog da svoju vezu usmjere u tom pravcu, pa su zajedno stali na ludi kamen.

Kada je riječ o Loli, osim svojim klavirskim umijećem i talentom, ona plijeni pažnju korisnika društvene mreže Instagram sa svojim fotografijama gdje uvijek izgleda nevjerovatno atraktivno i uvijek je dotjerana, pa sa sigurnošću možemo tvrditi da je riječ o djevojci koja ne prepušta svoj izgled slučaju. Njena ljepota je neobična, ali opet je riječ o dami koja itekako ima stila i ukusa.

Nakon vjenčanja, Stjepan i Lola su počeli i da nastupaju zajedno, a blago rečeno je da su fanovi ostali oduševljeni njihovim idejama i projektima. U nastavku vam donosimo video jedne njihove izvedbe, koja je zaradila brojne reakcije i komentare pune oduševljenja i riječi hvale za mladi bračni par, koji bi lako mogao da postane najatraktivniji u regionu.

Lola i Stjepan su zasad itekako sretni zajedno, a uvjereni su da su napravili dobru odluku kada su odlučili da se skrase zajedno i da se okušaju u zajedničkom životu. Da li planiraju da prošire svoju malu porodicu uskoro, ostaje da saznamo od njih.

Komentari