Notes160x600
Rollup
Zaustavili su Bosanca da ga upitaju šta misli o Jeleninim fotografijama: Kad Karleuša čuje šta je izjavio, poludit će (Foto)

Zaustavili su Bosanca da ga upitaju šta misli o Jeleninim fotografijama: Kad Karleuša čuje šta je izjavio, poludit će (Foto)

I dalje je najpopularnija tema u medijima afera Jelene Karleuša i Ognjena Vranješa o kojoj javnost ne prestaje da priča sve otkako su se na internetu pojavile fotografije na kojima je navodno poznata pjevačica.

Pjevačica se nakon nekoliko dana koje je provela skrivajući u svom domu dalje od očiju medija, pojavila prvi put na snimanju najnovije emisije muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a kao nikad prije, nije imala volje da proćaska niti da pozira za medije koji su čekali samo nju, da bi ih ona ostavila razočaranim.

Ništa više nisu bile raspoložene ni njene kolege, a kada su novinari usudili da postave Mariji Šerifović pitanje oko Jeleninih fotografija, ona im je itekako žestoko odgovorila da ako su došli zbog toga, da su se zeznuli, te da neće imati nikakvog profita kod nje.

Ipak, i drugi su se naljutili zbog toga, pa je i Dragan Stojković Bosanac, poznat po tome da kaže ono što misli, reagovao burno i napao novinare da su se nakačili na jednu običnu pjevačicu, dok ostatak države propada, te da samo narodu bacaju prašinu u oči. Ne može se reći da Bosanac nije imao pravo, ali opet, svi se pitaju da li je to učinio da bi zaštitio Jelenu ili je htio da da do znanja da mu Karleuša uopšte više nije simpatična, ako je ikad i bila.

Komentari na račun ove njegove izjave su bili brojni, a većina je stala u njegovu odbranu, te konstatovala da mu je to vjerovatno izletilo dok su ga novinari salijetali sa svih strana.

Komentari