Notes160x600
Rollup
Zatrudnila u 51 godini, a ono što njen sin priča danas uopšte joj nije neprijatno

Zatrudnila u 51 godini, a ono što njen sin priča danas uopšte joj nije neprijatno

Danas mnoge žene imaju problem da zatrudne,a neke se čak ostvare kao majke u jako kasnim godinama.

Spisateljica iz Njujorka Sali Kuni prvi put je postala majka u svojoj 51 godini života, a njeno iskustvo je zanimljivo ili ga je tako predstavila na blogu.

Istakla je kako je u dvadesetim i tridesetim bila okupirana zabavom i da o djeci nije ni razmišljala, a dok se već posle plašila da uopšte neće imati djecu. Mnogo puta se pitala kako će njen život izgledati bez djece.

Nikada nije naišla na nekog partnera koji zadovoljava njene kriterije, a potom joj se desio preokret kada je upoznala partnera Dejva sa kojim je i ostala trudna.

U početku njihove veze ona je imala predrasude s njim a kada se jednom napila pitala ga je za djecu i odgovor joj je bio potvrdan.

Što više su pričali oko djece to je više ideja o djeci njoj bila primamljivija i sve više je htjela da se ostvari u ulozi majke.

Kada je ostala trudna vještačkom oplodnjom, sasvim je sve prolazilo normalno a već dva dana nakon poroda stajala je na svojim nogama i ljekari su bili zadivljeni njenim stanjem.

”Djetetu smo od samog početka objasnili situaciju kako je rođen i da ne treba toga uopšte da se stidi da je to normalna pojava”- rekla je Sali

Ono što je posebno obradovalo javnost jeste to da njen sin koji ima samo 6 godina svima priča kako je nastao,a Sali se toga uopšte ne stidi.

”Mama i tata su malo stariji, pa su morali da pozajme jajnu ćeliju od jedne fine tete i pomešaju je sa tatinom spermom. Tako sam ja rođen.”- riječi su Salinog mališana.

 

 

Komentari