Notes160x600
Rollup
Zaljubila se u oca svoje najbolje prijateljice: Sada joj je postala i maćeha (Foto)

Zaljubila se u oca svoje najbolje prijateljice: Sada joj je postala i maćeha (Foto)

Kada je 27-ogodišnja Taylor, koja živi u Arizoni upoznala oca svoje najbolje prijateljice, ostala je bez daha i odmah je osjetila privlačnost koja je između njih bila skoro pa opipljiva. Kern, kojem je 52 godine i Taylor su se upoznali preko Kernove kćerke Amande, a oboje su se zaljubili na prvi pogled. Odlučili su da počnu izlaziti zajedno, a iako su oboje mislili da je riječ o samo prolaznoj romansi, vremenom su shvatili koliko zapravo odgovaraju jedno drugome, te su ostali zajedno pet godina, a onda su svoju vezu krunisali i brakom.

Istakla je da su ljudi oduvijek bili protiv njihove veze, a čak su i njeni roditelji bili zabrinuti jer je riječ o ogromnoj razlici, iako su znali da je Taylor vječito izlazila sa muškarcima koji su bili stariji od nje. Ipak, kada su shvatili da Kern njihovu kćerku zaista čini sretnom, dali su im svoj blagoslov, ali pojedinci se i dan danas drže tvrdoglavo svojih nekih uvjerenja.

Ono što Taylor najviše iritira jeste to što ih stranci tretiraju kao da su otac i kćer, te kada ih isprave, uvijek ih tretiraju zgroženo, što Taylor doživljava kao najveći odraz nečije nekulture.

I Kernovoj kćerci Amandi je bilo teško da se pomiri s tim da njen tata i njena najbolja drugarica izlaze, ali je vremenom i ona shvatila da su zaista stvoreni jedno za drugo. Bilo joj je neobično kada su se vjenčali, jer joj je Taylor postala maćeha, ali do tad su razvili opušten odnos, pa je to jedna od najdražih šala u njihovom krugu.

Komentari