Notes160x600
Rollup
ZAJEDNO dovele Instagram do ludila : skoro 13.000 lajkova za njih dvije

ZAJEDNO dovele Instagram do ludila : skoro 13.000 lajkova za njih dvije

Estradi je jako poznato dugogodišnje rivalstvo između dvije estradne umjetnice Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

Naime kako su one imale oštre konverzacije i prepucavanja nama se činilo da ide iz krajnosti u krajnost ali niko se nije ovome nadao.

Ove dvije pjevačice su nekada bile jako dobre prijateljice, pa su se posvađale i ”ratovale” na sve strane, ali izgleda da su zakopale ratne sjekire i pomirile se.

Folk pjevačice su odlučile da udruže snage a njihov zajednički selfie koje su objavile na Instagramu mnoge je iznenadio ali i oduševio njihove pratioce.

Sudeći po lajkovima i komentarima ispostavilo se da su i tekako pogodile sa tim potezom, jer za samo manje od sat vremena Dara Bubamara je dobila skoro 13.000 lajkova na fotografiju.

Koliko je ustvari ovaj njihov odnos napredovao i koliko se zaista njih dvije trenutno slažu govori i činjenica da će Jelena Karleuša biti specijalni gost na Darinom koncertu koji će se održati 21. aprila ove godine.

Da su se njih dvije pomirile i dosta ranije govori i to da je Jelena stalno u medijima pružala podršku Dari što se tiče njenog koncerta te i ističući kako ona puno radi i ulaže u sebe pa ne sumnja da će koncert biti fenomenalan.

Prije nje koncert će imati i pjevačica Seka Aleksić sa kojom Jelena nije u dobrim odnosima,a Dara je bila do tih dešavanja, pa se može reći da su njih dvije iz zajedničkog konflikta ponovo postale prijateljice.

 

 

Komentari