Notes160x600
Rollup
Zagrepčanin koji je otkrio lijek protiv gripe: Cijeli region se smije njegovom odgovoru (Video)

Zagrepčanin koji je otkrio lijek protiv gripe: Cijeli region se smije njegovom odgovoru (Video)

U posljednjih nekoliko dana regionom se proširio jedan video, koji je uspio da oraspoloži i nasmije cijeli Balkan. Naime, sa ulica Hrvatske, gdje ovih dana gripa hara epidemijski dolazi prilog koji je snimila ekipa N1, a svima je slavu ukrao jedan dotjerani i uglađeni gospodin čiji je odgovor na pitanje oko rješenja protiv gripa sve iznenadio, ali je svojim stavom uspio i da oduševi i da osvoji mnoge, koji su se složili s njim.

Naime, ovaj gospodin, koji je otkrio da ima 82 godine, tvrdi da nikad u životu nije bio bolestan, te da je za njega gripa, te brojni virusi o kojima danas svi pričaju samo izmišljena stvar. Svima je poručio, a posebno penzionerima, da postoji samo jedan lijek koji će sigurno da pomogne bez obzira na situaicju, a to nije da se stalno žalite. On je usput i okrivio penzionere zbog toga što zdravstvo propada, na kraju je izjavio.

U nastavku pogledajte spomenuti video prilog koji je u rekordno kratkom roku pregledalo hiljade ljudi, a svi su se isto nasmijali. Evo o čemu se radi.

Komentari su dolazili sa svih strana, a ono što su svi odobravali jeste to što je čovjek zaista u pravu, kako je fizička aktivnost od krucijalnog značaja za blagostanje vašeg organizma, bez obzira koliko imate godina, jer će vam pomoći da se osjećate bolje, bez obzira da li ste tinejdžer ili pak penzioner, kojima je ovaj gospodin posebno naglasio da treba da vježbaju i da ostanu vitalni, a ne da se vuku po bolnicama.

Komentari