Notes160x600
Rollup
Zadrugari je izbacili, a upravo ONA nije mogla da zaustavi suze

Zadrugari je izbacili, a upravo ONA nije mogla da zaustavi suze

Sinoć se u Zadruzi desio neviđeni trenutak kada je produkcija zajedno sa Velikim šefom odlučila da bijelu kuću napusti jedan zadrugar, ali onaj kojeg ostali ukućani izglasaju.

U studiju u Šimanovcima su bile podrške od skoro svih ukućana kako bi dočekali izbačenog zadrugara. Prvo su glasali ukućani, potom su se isti glasovi pročitali u studiju, ali tako da se znalo sve za koga je ko glasao, te su prenešene nominacije u kuću.

U prvom dijelu izbacivanja ukućani koji su imali najveći broj glasova od ostalih zadrugara bile su Senada Nurkić- Maca i Saška Karan.

Nakon što je Ognjen pročitao njihova imena i dodao kako su imale isti broj glasova, rekao je da su otvorene linije za glasanje tako da je u konačnici publika bila ta koja je odlučila koja od ove dvije zadrugarke napušta rijaliti.

Manjinskim brojem glasova rijaliti Zadruga napustila je Saška Karan, koja je i prije samog izglasavanja rekla kako svi oni koji su glasali za nju iz čopora su joj samo učinili uslugu jer će ona biti za Uskrs sa svojima.

Sašku je u kući bila jako bliska sa Markom Miljkovićem i ovonedjeljnim vođom Miljanom koja je njeno izbacivanje ponijela jako stresno. Gušila se u suzama a ostali su joj dobacivali i govorili kako treba da misli na svoje dijete i da se smiri.

Međutim, Miljani to nije pošlo za rukom pošto je mnogo plakala i stresno podnijela. Ostali zadrugari su se pozdravili sa Saškom, a nju je u studiju sačekao njen suprug Aleksandar.

Komentari