Notes160x600
Rollup
Vlasnik firme iz BiH za svoje radnike organizovao dernek: Zaboravili su i na regres poslije ovoga (Video)

Vlasnik firme iz BiH za svoje radnike organizovao dernek: Zaboravili su i na regres poslije ovoga (Video)

Nedavno je jedan video postao pravi hit na društvenim mrežama, pa ga je u rekordno kratkom vremenskom roku pregledao veliki broj ljudi, a svi su dijelili očito oduševljenje, pa su ga dijelili dalje na svojim nalozima na društvenim mrežama i sa svojim prijateljima. Naime, riječ je o zabavi koju je vlasnik jeste firme iz Bosne i Hercegovini organizovao za svoje radnike. U današnje vrijeme je to rijetkost, ali ipak mnogi su se našalili da je to učinio kako bi radnici zanemarili to što im plate kasne.

Riječ je o firmi Benja Autotransporti, a bez ikakve sumnje je da su uposlenici jedva dočekali da se zabave i malo vesele. Video koji je neko od gostiju zabilježio na toj zabavi je uspio da nasmije veliki broj ljudi, a svi su se složili da je ovo najbolji dokaz kako muškarci gube glavu čim se tu pojave lijepe i zgodne žene, posebno ako su u pitanju plesačice. Bilo je to još mnogo šaljivih komentara, ali naravno i onih neprimjerenih, kao i onih kojima se ova ideja uopšte nije dopala.

U nastavku vam donosimo taj video, pa sami procijenite da li su opravdano reakcije bile tako brojne i burne, te da li je i vama isti interesantan. Evo o čemu se radi.

Možda je I za neke sa ovog videa bilo I loših posljedica, ukoliko su video pogledale njihove ljepše polovine I izabranice, a oni se I nisu baš ponašali onako kako su prepričavali kada su ih pitale da li su se lijepo proveli tad.  

Komentari