Notes160x600
Rollup
Viki Miljković se pohvalila novim stanom u Beogradu na vodi: Zanijemit ćete kad vidite ovaj luksuz (Foto)

Viki Miljković se pohvalila novim stanom u Beogradu na vodi: Zanijemit ćete kad vidite ovaj luksuz (Foto)

Jedna od najuspješnijih pjevačica u regionu je bez ikakve sumnje Viki Miljković, koja važi za jako popularnu, ali i za traženu pjevačicu, koja je već neko vrijeme stalni član žirija Zvezde Granda.

Prošle godine je pjevačica kupila čak tri stana u Beogradu na vodi, o čemu su mediji uveliko pisali, pitajući se odakle joj sredstva. Ipak, tada im je Viki u svom stilu odgovorila, pa svima odgovorila da nakon dugogodišnje karijere ima svako pravo da sebi i svojoj porodici priušti ono najbolje, kako je za sve što danas ima radila i uložila puno više nego što joj se vratilo.

Viki i njena porodica planiraju da se uskoro presele u najveći stan od ta tri, koji ima nekih 150 kvadrata, a dok će zasad druga dva stana da izdaju, te da ih povremeno iskoriste da bi njihovi prijatelji koji im često znaju iz inostranstva dolaziti u posjetu, da i oni imaju gdje da borave.

Bez ikakve sumnje je da su odabrali jako atraktivni dio Beograda, a kada je Viki nedavno podijelila nekoliko fotografija iz svog novog stana, mnogi su tužno izdahnula kad su shvatili u kakav raj će pjevačica da se preseli sa svojom porodicom.

Stan je na predivnoj lokaciji, pa je tako i Viki uspjela da zabilježi neke zaista lijepe fotografije, a što se tiče komentara njenih fanova na društvenim mrežama, svi oni su bili pozitivni i puni komplimenata, kako za stan pjevačice, tako i za njen izgled, koji je uvijek bez mane, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put.

Komentari