Notes160x600
Rollup
Viki je samo radi novca u Zvezdama Granda: Otkrila kakve koristi sve imaju od toga što su u žiriju

Viki je samo radi novca u Zvezdama Granda: Otkrila kakve koristi sve imaju od toga što su u žiriju

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica na domaćoj sceni je svakako Viki Miljković, koja je nedavno za medije otkrila kako i gdje provodi svoje slobodno vrijeme kad ne nastupa širom regiona, ali i svijeta.

Naime, Viki je otkrila da svoje slobodne dane najradije provodi u krugu porodice, sa svojim suprugom i sinom Andrejom, a ako nije s njima, onda je na snimanju „Zvezda Granda“, a set ovog takmičenja je njoj, ali i drugim članovima žirija vremenom postao druga kuća. Naglasila je da bi sigurno davno napustila šou da nije zadovoljna, a otkrila je da se itekako isplati sjediti u crvenoj fotelji za sumu koju nije smjela da otkrije.

Viki smatra da i članovi žirija puno doprinose gledanosti ovog programa, kako prave šou od svake emisije, a ne da je riječ samo o pukom takmičenju. Kada je riječ o Popoviću kao gazdi, ona je izjavila da ga poznaje već skoro dvije decenije, te da je uvjerena da je on jedan od najprofesionalnijih osoba u muzičkoj industriji i da svoj posao zaista obavlja na vrhunskom nivou.

Kada je riječ o ostalim kolegama iz žirija, Viki smatra da njihove svađe nisu loša stvar, nego da su samo dovoljno snažne ličnosti da brane ono iza čega stoje i svoja mišljenja.

Što se tiče luksuznog stana koji je sebi kupila, Viki je otkrila da je pomalo iritira što svi od toga prave bauk, kako je na estradi već 25 godina i nije nikakvo čudo što je uspjela da uštedi dovoljno da sebi priušti nešto takvo, pa u tome ne vidi razlog za bilo kakve glasine.

Komentari