Notes160x600
Rollup
Veljko se pojavio sa vjerenicom, a u donji dio njene haljine su svi gledali: Providna tkanina je sve otkrila (Foto)

Veljko se pojavio sa vjerenicom, a u donji dio njene haljine su svi gledali: Providna tkanina je sve otkrila (Foto)

Sin popularne srbijanske pjevačice, Veljko Ražnatović se prije dva dana pojavio na rođendanu poznatog beogradskog zlatara, a društvo mu je pravila njegova atraktivna vjerenica Bogdana Rodić koja je mnoge pripadnike muškog spola svojom pojavom bacila u trans.

Par je, kao i uvijek privukao veliku pažnju svih prisutnih, ali i medija, a dok se Veljko ovom prilikom pojavio u crnom džemperu i sivom kaputu, te je izgledao elegantno, Bogdana je svojom kombinacijom, kao i uvijek privukla mnogo veću pozornost. Naime, izabrala je dugu crvenu haljinu od providne čipke, koja je savršeno isticala sve njene adute, a zbog toga su svi cijele večeri gledali u nju.

Na slavlju su se pojavili vidno raspoloženi i nasmijani, a tokom cijele večeri se ta atmosfera održala za njihovim stolom. Bokser se nije odvajao od svoje drage, a u više navrata je tokom večeri pokazao da je i dalje itekako zaljubljen u svoju vjerenicu, sa kojom radi na planiranju vjenčanja, koje bi se po najnovijim informacijama trebalo da održi ove godine u junu, ukoliko par uspije da izvede sve što su planirali.

Bez ikakve sumnje je da će nasljednik Svetlane Cece Ražnatović da ima svadbu o kojoj će se mjesecima pričati, te da se ona ne bi zadovoljila sa nečim manjim od toga. Ipak, tu se računa i Bogdanin glas, koja je također pokazala da voli luksuz i raskoš.

Bogdana i Ceca će se dobro slagati, ako je suditi po brojnim fotografijama sa njihovih zajedničkih druženja, a sigurno je da su svi članovi obje porodice jednako uzbuđeni zbog vjenčanja koje se bliži.

Komentari