Notes160x600
Rollup
Veljko otkrio svoje umijeće fotografisanja i ostavio fanove bez daha

Veljko otkrio svoje umijeće fotografisanja i ostavio fanove bez daha

Jedan od najpoznatiji srpski parova na estradi koji svoju ljubav ne krije ni u jednom trenutku svakako su Seka Aleksić i Veljko Piljkić.

Oni su nedavno dobili sina uz kojeg provede jako mnogo vremena i posvećuju mu najviše pažnje, obzirom da Seka nije mogla duže vremena da ima djecu.

Kako je poznato da Seka stalno sa svojim fanovima dijeli fotografije i bilježi trenutke iz njihovog zajedničkog života, mnogi su se pitali i da li Veljko ponekad nju fotografiše.

Ona je odlučila da jednom fotografijom odgovori na ta pitanja i pohvali svog supruga javno.

Name, na svom Instagram profilu objavila je predivan story na kojem je napisala ”Moj mužić kada fotka” a evidentno je da je ostavila sve bez daha tom fotografijom.

Pjevačica koja je pozirala u bademantilu zatvorenih očiju i bosa pokazala je i ljepotu u kojoj njen suprug svakodnevno uživa, te je ona i sama odlučila da ga podijeli sa svojim fanovima.

Ne sumnjamo da je njihova ljubav zaista jaka i traje već godinama,te da je njen suprug vidi i smatra najljepšom ženom na svijetu.

Moramo napomenuti da je Seka trenutno u svađi sa nekadašnjom najboljom prijateljicom Darom Bubamarom zbog koncerta ali ne sumnjamo da se ona uopšte time ne zamara s obzirom da uživa sa svojim suprugom.

Komentari