Notes160x600
Rollup
Važio je za najpoželjnijeg pjevača, a otkako je u braku potpuno se promijenio

Važio je za najpoželjnijeg pjevača, a otkako je u braku potpuno se promijenio

Većina mladih pjevača na početku svoje karijere teže nekim stvarima poput ostaviti što bolje viđenje, izgledati što bolje i biti zapažen.

Upravo je Nikola Rokvić važio za jednog najpoželjnijih pjevača na estradi i njegovit hitovi su predviđali neku veliku karijeru s obzirom da je i sin popularnog pjevača Marinka Rokvića.

Hitovi poput ”Promijeni me”, ”Koliko sam usana poljubio” ”Med i slatko grožđe” bili su samo neki koji su ukazivali na to da je pred Nikolom svijetla budućnost.

Međutim, prije nekoliko godina odlučio je ući u rijaliti ” Survivor” u kojem je dogurao daleko, ali je i upoznao djevojku sa kojom je danas u braku.

Njihova veza iz rijalitija nastavila se i nakon završetka istog, a Nikola i Bojana danas su u sretnom braku u kojem imaju i kćerku.

View this post on Instagram

Kad me kuma @marinamadzar opravi 🤯

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

Kako se ostvario u ulozi supruga i oca Nikola je potpuno promijenio i svoj izgled ali i neke druge ciljeve i ponašanja.

Okreće se nekim drugim stilovima poput duže kose i bradice, i pošto je njegov izgled totalno drugačiji nego sa početka njegove karijere, uporedite da li i danas važi za jednog od seks simbola.

Njegova supruga, manekenka Bojana ga podržava u svemu pa čak i u njegovim promjenama imidža te navodi da je to sve stvar biznisa.

Komentari