Notes160x600
Rollup
Vaša boja očiju otkriva nešto bitno o vama: Iznenadit ćete se kad saznate o čemu je riječ

Vaša boja očiju otkriva nešto bitno o vama: Iznenadit ćete se kad saznate o čemu je riječ

Sigurni smo da ćete se i vi složiti s nama da zaista postoji mnogo različitih nijansi kada je riječ o boji očiju, pa tako je pomalo i nepravedno što se govori striktno o smeđoj, zelenoj, plavoj ili crnoj boji.

Ipak, ta boja koja dominira, govori nešto o vašoj ličnosti, a u današnjem članku vam otkrivamo šta to sve boja definiše.

Crne oči

Osobe sa ovom bojom su jako temperamentne i predane onom što rade. One su uvijek takmičarski nastrojene i itekako su ambiciozne. Nemaju običaj da lako odustaju, te znaju kako da se bore za sebe i za svoje ciljeve. Za njih se smatra da su tajanstvene, ali i odane osobe.

Smeđe oči

Osobe koje imaju smeđe oči su uvijek opuštene i jednostavne, te ne vole privlačiti pažnju niti pate od kompleksa da su uvijek u centru pozornosti. Preferiraju da borave u prirodi, te je rijetko kad riječ o materijalistama.

Zelene oči

Za ove osobe se svi slažu da su kreativne i inovativne i da vam s njima nikad neće biti dosadno. Odlično znaju da procjene situacije i ljude, pa ih je tako teško prevariti. Vesele su osobe, inteligentne i društvene, a uvijek se pokažu i odličnim govornicima.

Plave oči

Osobe sa plavim očima su prema svima prijateljski nastrojene, te je riječ o harizmatičnim ljudima koji uvijek, bez obzira na situaciju i okolnosti zrače nekom pozitivnom energijom. One su tu kad vam treba dobar savjet, a budite sigurni da im se možete povjeriti. Uostalom, malo im šta može promaknuti, kako imaju odličnu moć zapažanja.

Komentari