Notes160x600
Rollup
Uz pomoć samo tri sastojka eleminisao loš holesterol: Doktori ostali u čudu!

Uz pomoć samo tri sastojka eleminisao loš holesterol: Doktori ostali u čudu!

Bitka sa naslagama masti u krvi zna biti veoma duga i bolna. Većina ljudi spas traži u lijekovima koji se nisu baš pokazali na djelu. Imamo rješenje za sve one koji pate od lošeg holesterola, zaista je jednostavno, a rezultati budu nevjerovatni.

Jedan čovjek osmislio je eliksir koji služi za čišćenje začepljenih arterija, kao i regulaciju povišenih masnoća  u krvi. Ovaj super eliksir pokazao se kao odlično  rješenje protiv malaksalosti organizma, a odličan je i za jačanje imuniteta.

Sve što vam je potrebno su četiri glavice bijelog luka, oko četrdeset čenova, zatim četiri neoljuštena limuna, manji korijen đumbira, a sve to uz pomoć dva litra vode.

Operite limun i isjecite ga na komadiće, zatim oljuštite bijeli luk, i sve to stavite u blender zajedno sa limunom I đumbirom. Sve zajedno izmiksajte tako da dobijete homogenu masu, poslije toga sipajte dva litra vode i ostavite da proključa. Smjesu procijedite kada se ohladi, I konzumirajte po jednu čašu ovog napitka svaki dan, najbolje na prazan stomak.

Pogledajte i video: https://www.youtube.com/watch?v=xtw4iWW_sbI

Komentari