Notes160x600
Rollup
Uz OVU domaću kremu vaš CELULIT će nestati

Uz OVU domaću kremu vaš CELULIT će nestati

Većina pripadnica ženskog spola ima komplekse kada je u pitanju celulit na tijelu, a sezona otkrivanja je na pragu.

Ukoliko niste zadovoljne svojim izgledom i celulitom na vašem tijelu, da bi ste bile zadovoljne i da imate tonirane noge možete koristiti dmaću kremu koja podstiče eliminaciju celulita.

Ovu kremu itekako možete sami napraviti a uopšte vam neće oduzeti mnogo vremena.

Poznato je da je kofein jedna od najdjelotvornijih sastojaka kada je u pitanju celulit, čak nijedna krema mu ne može da parira u tome.

Umjesto što ćete svoj novac trošiti na skupocjene kreme jednostavno možete kupiti kesicu mljevene kafe i napraviti sami sebi kremu.

Ovu kremu možete napraviti kod kuće a i proćete veoma jeftino, a sve što vam je potrebno jeste šaka mljevene kafe i kašikica ulja.

Način pripreme je veoma lagan, a sve što trebate jeste da pola šake mljevene kafe pomiješate sa maslinovim ili  običnim bejbi uljem, a zatim tu smjesu dobro utrljajte i izmasirajte na kritička područja.

Ukoliko želite bolji rezultat vaših butina, onda ih umotajte folijom i ostavite tako kafu da djeluje najmanje 15 minuta.

Nakon toga isperite vodom, a ovaj proces sa ”domaćom” kremom možete ponavljati svaki dan sve dok se željeni efekat ne uoči.

 

 

Komentari