Notes160x600
Rollup
Usred afere ovo niko nije očekivao: Karleuša podijelila sretne vijesti, a svi je obasipaju čestitkama

Usred afere ovo niko nije očekivao: Karleuša podijelila sretne vijesti, a svi je obasipaju čestitkama

Posljednje sedmice su bile jako stresne za popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izložena pritisku javnosti sve otkako su se na društvenim mrežama i u medijima pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona.

Kako tvrde mediji, te fotografije su zapravo razmijenjene između bosanskohercegovačkog fudbalera Ognjena Vranješa i srpske pjevačice, ali je to ona odmah čim su se fotografije pojavile demantovala, te je tvrdila da je riječ o običnoj fotomontaži koja ima za cilj da uništi javnu sliku koju je ona godinama gradila.

Mišljenja su podijeljena, te dok su mnogi stali na stranu poznate pjevačice, koja je molila medije da imaju milosti prema njenoj porodici, prema njenim kćerkama čiji će život da unište da ovaj način, bilo je i onih koji su posve surovo dodatno širili hajku na Karleušu, ali bez ikakve sumnje je da im to ona neće zaboraviti.

U ovim teškim trenucima je na svom Instagram nalogu konačno podijelila i jednu lijepu vijest sa svojim vjernim pratiteljima. Naime, prešla je broj od dva miliona pratitelja na mreži Instagram, te je tako postala domaća zvijezda koja ima ubjedljivo najveći broj pratitelja, a riječ je o vjernim fanovima koji su bez obzira sve ostali na Jeleninoj strani i koji su je branili i od medija i od drugih koji su imali loše namjere.

Ovim povodom je veliki broj njih ostavio komentare pune podrške u kojima su čestitali Jeleni na ovom uspjehu do kojeg se ne stiže preko noći, te su joj poručili da je ovo dokaz da je narod iza nje.

Komentari