Notes160x600
Rollup
Uslikali su Bosanca u kazinu u Las Vegasu: Bio je uvjeren da ga niko neće vidjeti, pa se bacio na posao (Foto)

Uslikali su Bosanca u kazinu u Las Vegasu: Bio je uvjeren da ga niko neće vidjeti, pa se bacio na posao (Foto)

Dragan Stojković Bosanac je održao dvomjesečnu turneju zajedno sa svojom kćerkom Aleksandrom Stojković Džidžom na američkm kontinentu, gdje su održali zaista uspješnu turneju.

Naime, oni su proveli puna dva mjeseca nastupajući širom Sjedinjenih Američkih Država, a kako su zaradili dovoljno da se malo opuste, odlučili su da se okušaju i u igrama na sreću u Las Vegasu. U hotelu u kojem su bili smješteni je ujedno bio i kazino, pa nisu nikako mogli ni da ga zaobiđu. Koliko su dobijali, toliko su i gubili, a Džidža je priznala da joj je jedino drago što nisu otišli u minus.

Priznala je da su se oboje itekako zabavili, te da im je to pomoglo da predahnu od obaveza koje su se redale jedna iz druge. Kako je Aleksandra otkrila, dok je Bosanac igrao na aparatima, ona se okušala i u ruletu i u blekdžeku. Džidža se odlučila i našaliti sa novinarima, te je izjavila da da su dobili džekpot u Vegasu, da se sigurno ne bi vraćali u Srbiju.

Mnogi su predviđali da se kćerka jednog od najuspješnijih muzičara na našim prostorima imati zaista blistavu karijeru, a nakon što se eksponirala u takmičenju Zvezde Granda, od tad su joj se otvorila mnoga vrata i mnoge prilike koje možda nikad ne bi drugačije dobila, bez obzira što je kćerka Dragana Stojkovića.

U nekoliko navrata je izjavila da itekako cijeni mišljenje svog oca oko muzike koju stvara, ali da joj on nikad nije forsirao svoj ukus na njoj, nego njoj pušta da odluči šta joj se sviđa, a šta ne.

Komentari