Notes160x600
Rollup
Uslikali je pred porođaj, nikad nije bila krupnija: Aleksandra Prijović se potpuno transformisala (Foto)

Uslikali je pred porođaj, nikad nije bila krupnija: Aleksandra Prijović se potpuno transformisala (Foto)

Već mjesecima je u centru medijske pozornosti popularna estradna pjevačica Aleksandra Prijović, a nakon što je pažnju na sebe privlačila svojim pjesmama, zatim svojim vjenčanjem sa Filipom Živojinovićem, koje je bilo jedno od najluksuznijih na našim prostorima, sada se stalno u medijima piše o njenoj trudnoći i svi jedva čekaju da se porodi i da upoznaju novog nasljednika Živojinovića, koji će najvjerovatnije da nosi ime Aleksandar, kako su otkrili Prijovićka i njen suprug.

Ipak, na taj dan će njeni fanovi, ali fanovi i cijele porodice Živojinović morati da pričekaju još neko vrijeme, kako je pjevačica još uvijek u sedmom mjesecu trudnoće. Dok su ostali na iglama, ona još uvijek itekako uživa u zasluženom odmoru koje provodi sa svojim najbližim i najdražim, a nakon svake slike koju objavi na svojim društvenim mrežama, njeni fanovi ostanu zapanjeni koliko blista sada kada je trudna i kako joj očigledno ovaj težim gdje je svi služe i gdje se samo mora odmarati odgovara.

Bez ikakve sumnje je da je najviše mazi i pazi njen suprug, Filip, koji je baš kao i Aleksandra jako uzbuđen zbog toga što će postati otac, a trudi se da bude pri ruci svojoj supruzi u svakom trenutku, da joj barem tako pomogne. Ne sumnjamo da i ona to cijeni, a o njihovoj ljubavi su u par navrata progovorile i njihove komšije.

Priznali su da se nisu promijenili otkako su se vjenčali, te da se i dan danas ponašaju kao dvoje zaljubljenih tinejdžera i da uživaju u zajedničkom životu već mjesecima.

Komentari