Notes160x600
Rollup
U svoj izgled je mnogo uložila: Rada Manojlović je ovako izgledala na početku svoje karijere (Foto)

U svoj izgled je mnogo uložila: Rada Manojlović je ovako izgledala na početku svoje karijere (Foto)

Ovih dana na društvenim mrežama vlada izazov o postavljanju slika od prije 10 i više godina. Zbog toga nas ovih dana obraduju i poznate ličnosti koje stavljaju svoje slike i zezaju se na račun toga kako su izgledali prije, a svakako je da publika cijeni više one koji se ne stide svojih početaka i koji su ponosni na napredak koji su postigli otkako su postali slavni i poznati.

Tako je i Rada Manojlović objavila svoju fotografiju iz proslosti, odnosno sa početka svoje karijere, te je time iznenadila svoje brojne fanove. Danas, Rada važi za jednu od najpopularnijih i najzgodnijih pjevačica na estradnoj sceni. Zbog same njene pojave i skromnosti koja se u njoj krije, svi su je brzo zavoljeli i samim tim svaku njenu novu pjesmu.

Njena karijera je počela 2007.godine i izgledala je kao i svaka prosječna djevojka, koja vam možda prije i ne bi privukla previše pažnje da je sretnete na ulici. Godinama kako je Rada napredovala na sceni i kao muzičar, ona se takođe fizički mijenjala i sada  je dijele mali detalji od savršenosti u njenom u izgledu i stasu. Poznata je po svojoj dugoj svijetloj kosi, te kratkim haljinicama i visokim štiklama kojima je oduvijek ostala vjerna, pa je tako njenim fanovima itekako neobično kad je vide u nečemu drugačijem.

Sigurni smo se da ćete se složiti s nama da je Rada danas jedna od najatraktivnijih djevojki na domaćoj sceni, te da će zbog toga još dugo vremena da bude aktuelna u medijima, ali i omiljena kod publike.

Komentari