Notes160x600
Rollup
U Seriji ”Lud,zbunjen,normalan” bio je GLUP, a ne možete ni zamisliti kakvu ljepoticu je oženio

U Seriji ”Lud,zbunjen,normalan” bio je GLUP, a ne možete ni zamisliti kakvu ljepoticu je oženio

Vjerujem da su mnogi od vas gledali seriju ” Lud,zbunjen,normalan” s obzirom da je obarala rekorde gledanosti. Jedan od glumaca u seriji je bio i lik koji je tumačio jako glupog momka, a javnosti poznatiji kao Čombe.

Scene koje je izvodio maestralno su mnogo zapamćene jer je njegov lik nesvakidašnji. Miraj Grbić važi zapravo za jednog od najvećih balkanskih glumaca koji svoje tržište širi i izvan granica Balkana.

 

Nakon završetka snimanja ove serije Miraj je počeo svoju karijeru ali i nastavak života sa svojom suprugom u Sjedinjenim Američkim državama. Sa suprugom koja je također glumila u istoimenoj seriji Marijom Omaljev vodi jako lijek i miran život.

Prije nekoliko vremena dobio je ulogu u popularnoj smeričkoj seriji ” American Horror story” a uspijehe niže na Holivudskim scenama, ali kako kaže njegova supruga mu je najveća podrška i mnogo vjeruje u njega.

Iako je na početku njihovog života postojao rizik da li će opstati pošto paralelno snimaju, nakon četiri godine rizik se isplatio i uživaju u svom životu.

Miraj je također i profesor na univerzitetu ” New York Film Academy” čije sjedište je u Los Angelesu, a predmet koji predaje je ”gluma za film”. To mu je donijelo saradnju sa popularnim zvijezdama Al Pacinom, Ben Stillerom, Glenn Closeom, Ron Howardom, Andy Garciom.

Komentari