Notes160x600
Rollup
U seriji je ostavio vjerenicu zbog ljubavnice a kakav je zapravo njegov ljubavni život

U seriji je ostavio vjerenicu zbog ljubavnice a kakav je zapravo njegov ljubavni život

Boris Komnenić, svima poznatiji kao Aleksandar “Saša-Guza” Popadić, bio je jedan od naših omiljenih glumaca devedesetih godina za vreme prikazivanja serije “Bolji život”.

Svu moć svoje glumačke transformacije pokazalo je ulogama u toj seriji,a i njegov glumački izraz je bio toliko raznolik da na malim ekranima može da bude sve.

Komnenić od publike nikada nije mogao sakriti svoj talenat, ali zapravo o njegovom ljubavnom privatnom životu ne zna se baš mnogo.

U Puli prije 60 godina rođen je Boris Komnenić a u Beogradu je bio prvak drame Narodnog pozorišta. Posle Gimnazije koju je završio u rodnom gradu upisao je Fakultet dramskih umjetnosti.

Prije nešto više od godinu dana on je za jedan magazin progovorio o svom braku sa Rene za koju je malo ko i znao.

“Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali”.- rekao je Boris.

Zbog toga što im je takav bio brak lahko su došli do zaključka da se razvedu,ali istakao je da na dan razvoda su proveli sjajne zajedničke trenutke.

Boris ima kćerku Niku koja mu je podarila i unuku Luciju,a zbog građanskog rata od svoje nasljednice bio je godinama razdvojen što mu je jako teško padalo.

 

 

 

 

Komentari