Notes160x600
Rollup
U porodici Tošić vlada tuga, a Vranješ zadao bolan udarac svima: Kupuje kuću na Dedinju pored Jelenine

U porodici Tošić vlada tuga, a Vranješ zadao bolan udarac svima: Kupuje kuću na Dedinju pored Jelenine

Priča oko afere Ognjena Vranješa i popularne estradne pjevačice Jelene Karleuše se i dalje ne stišava, a bosanskohercegovački fudbaler ne planira da stane sa svojim napadima na pjevačicinu porodicu.

Kako tvrde izvori bliski fudbaleru, Ognjen se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama koje se nalaze na Dedinju, u komšiluku Jelene Karleuše, kako je nedavno došao na ideju da želi tu da se preseli. Nakon što su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije popularne pjevačice, ona je u oštroj izjavi poručila Vranješu da će biti protjeran, a čini se kako je on odlučio da napravi ovaj potez kako bi dokazao Karleuši da neće biti on taj koji će pobjeći.

Kako prenosi Novi.ba, preko dobro obaviještenog izvora su saznali da iako je Vranješ oduvijek htio da ima veliku kuću u Beogradu, da su mu nedavni događaji poslužili kao dodatna motivacija da svoj san konačno i ostvari. Čini se kako Vranješ sada ima samo jedan cilj, a to je da uništi psihički Jelenu Karleušu.

Kada je riječ o porodičnoj kući Duška Tošića, tu vlada tuga, a Duškova majka Nikoleta je odlučila da se nakratko preseli kod svoje kćerke Katarine u Zrenjanin, kako bi lakše podnijela sve što se dešavalo u zadnjih nekoliko sedmica oko supruge njenog sina.

Za Ognjenove planove saznala je i Karleuša, nakon što joj je to prenijela jedna od komšinica koja već duže vrijeme prodaje svoju vilu, a sigurno je da će joj ove vijesti teško da padnu, te da će učiniti sve što je u njenoj moći da se to ne dogodi.

Komentari