Notes160x600
Rollup
U ovom luksuzu svakodnevno uživa sa svojom porodicom: Vila u kojoj živi Zdravko Čolić ovako izgleda (Foto)

U ovom luksuzu svakodnevno uživa sa svojom porodicom: Vila u kojoj živi Zdravko Čolić ovako izgleda (Foto)

Jedan od pjevača čija slava godinama ne blijedi, te i dalje, poslije toliko godina koje je proveo na sceni, ima fanove u svim generacijama u regionu, je bez ikakve sumnje neponovljivi Zdravko Čolić.

Kada je u pitanju ova balkanska zvijezda, osim što mu sve njegove kolege mogu s razlogom da zavide na karijeri koju ima iza sebe, on je uspio da se ostvari i na porodičnom planu, pa tako danas živi na Košutnjaku zajedno sa svojom dugogodišnjom suprugom Aleksandrom. Njih dvoje kao krunu svoje ljubavi doživljavaju svoje kćerke, kojima su dali imena Una i Lara.

Kada je u pitanju njihov dom, mediji su prenosili informacije da je pjevač za isti morao da izdvoji čak 850 hiljada eura u to vrijeme, ali nije žalio tu sumu, kako je želio da obezbijedi mjesto daleko od gradske gužve i buke, kako bi on i njegova supruga imali mjesto za odmor, a njihove kćerke mjesto za sigurno i sretno djetinjstvo.

Njihov dom je krajnje luksuzno uređen, te je sasvim očigledno da bračni par nije žalio da izdvoji sredstva za uređenje enterijera, iako postoji vrlo malo fotografija na internetu gdje se vide ti detalji enterijera.

Što se tiče popularnog pjevača, u nekoliko navrata je naglasio, da osim što tu provodi vrijeme sa svojom porodicom, da uvijek uživa u tome da se prošeta u šumi koja se nalazi u blizini njihovog doma, što je ujedno i jedan od glavnih razloga zbog kojih se porodica Čolić odlučila da kupi baš ovu kuću, a kasnije se zbog te odluke nisu sigurno pokajali.

Komentari