Notes160x600
Rollup
U ovakvom izdanju dosad je niste vidjeli: Kolinda u New Yorku pokazala sve svoje adute i zasjenila sve ostale dame (Foto)

U ovakvom izdanju dosad je niste vidjeli: Kolinda u New Yorku pokazala sve svoje adute i zasjenila sve ostale dame (Foto)

Što se tiče hrvatske predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović, kako je riječ o izuzetno atraktivnoj ženi, nije ni veliko čudo što većina medija nju često spominje komentirajući njen izgled i njene outfite.

Nakon što je dovela svoju liniju do savršenstva, mnoge dame širom svijeta su se ugledale na hrvatsku predsjednicu, koja s pravom može da posluži kao savršen primjer koliko je zapravo elegancija moćno oružje, ukoliko se krećete u pravim krugovima, kao što je kod nje slučaj, pa tako svojim profinjenim kombinacijama, u kojima nenapadno istakne svoje adute, često zna da obori ostale prisutne s nogu.

Nešto slično se dogodilo nedavno i u New Yorku, gdje je hrvatska predsjednica učestvovala na konferenciji koja se bavila temom pripadnica ženskog spola koje su na vlasti, a tu se osim Kolinda našlo još mnoštvo lijepih žena, koje je ona ipak uspijevala da zasjeni.

To se i vidi preko fotografije koju je zabilježila sa kolumbijskom potpredsjednicom, koja je ovom prilikom obukla klasičnu kombinaciju crnog odijela, dok je Kolinda pored nje u zelenoj haljini izgledala mnogo bolje. Sigurni smo da ćete se i vi oduševiti stilom i ukusom Grabar Kitarović, posebno kad vidite kako ostale žene padaju u sjenu čim se ona pojavi.

Ipak, ne može se reći da se puno više priča o Kolindi u ovom smislu, nego u političkom, kako je i gostovanje na ovoj konferenciji iskoristila za  bilateralni sastanak sa Antoniom Guterresom, koji obnaša trenutno funkciju glavnog tajnika Ujedinjenih Nacija, a za njihov susret je odabrala još jednu dobitnu kombinaciju, a riječ je o tamnoplavoj, uskoj haljini u kojoj je blistala.

Komentari