Notes160x600
Rollup
U emisiji izbila svađa, a onda je Marija urlala na Jelenu: Svi su zanijemili kad je Jelena nazvala debelom (Foto)

U emisiji izbila svađa, a onda je Marija urlala na Jelenu: Svi su zanijemili kad je Jelena nazvala debelom (Foto)

Kada je riječ o muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, bez imalo oklijevanja možemo tvrditi da je upravo ovo najgledanije takmičenje kada je u pitanju cijeli region, ako ne i šire, barem kada je riječ o ljudima sa našeg govornog područja.

Naime, već dugi niz godina svi rado gledaju ovo natjecanje, na čijoj su se smjeni izmjenjivali brojni takmičari, talentovani i karizmatični, te bez obzira na to ko pobijedi, uvijek više njih poslije takmičenja dobije prilike i ponude o kojima su prije mogli samo da sanjaju, te konačno mogu da pokušaju koliko bi bili dobri u tome da žive od onoga što vole.

Ipak, razlog zbog kojeg je upravo ovo takmičenje ono koje dominira kod nas jesu i članovi žirija, koji su uvijek znali napraviti show za svoje gledatelje, pa je tako bilo i ovaj put. Jelena Karleuša i Marija Šerifović su došle u sukob, ali svima je bilo simpatično kad su vidjeli da se to dobro završilo.

Naime, dok je trajala emisija, Jelena je pohvalila jednog od takmičara koji ju je posebno impresionirao, a kako se Marija s tim i nije baš slagala, žustro je to i iznijela. U jednom trenutku je čak krenula svojoj kolegici da začepi gubicu, a onda joj pokušala isključiti mikrofon.

Jelena se u svakom slučaju znala odbraniti, pa je na kraju nazvala svoju saradnicu debelom, ali da je bez obzira na to Jelena opet veća i teža od nje pa ne može s njom tako da postupa. Svi su se dobro nasmijali, a onda nastavili sa svojim radom.

Komentari