Notes160x600
Rollup
Tvrde da je ona najzgodnija Bosanka: Ovakvu ženu još niste imali priliku vidjeti, ostat ćete bez daha (Foto)

Tvrde da je ona najzgodnija Bosanka: Ovakvu ženu još niste imali priliku vidjeti, ostat ćete bez daha (Foto)

Iako postoji mnogo djevojaka sa naših prostora, koje pažnju privlače gdje god da se pojave, pa tako i na društvenim mrežama, Ines Helena se posebno ističe među njima.

Ines je kraljica Instagrama, ali i ostalih društvenih mreža na našim prostorima već duže vrijeme, a da niko nije znao da je riječ o djevojci koja je rođena u Bosni i Hercegovini. Naime, njeni roditelji su izbjegli u Švedsku u ratu, zbog čega je ona provela djetinjstvo u toj zemlji, pa je odlučila tu i da ostane, te Švedsku danas doživljava svojim domom više nego Bosnu i Hercegovinu.

Riječ je o djevojci koja ima tek 24 godine, a već je uspjela da postane popularna širom Europe. Dok većina misli da je riječ o još jednoj Instagram zvijezdi, Ines Helena je djevojka koja i studira i radi i još uz to, osim maternjeg bosanskog, govori i tri strana jezika, švedski, španski i engleski, a ne planira da se zaustavi jer smatra da čovjek treba da se obrazuje sve dok je živ.

Istini za volju, tačno je da je postala popularna zbog provokativnih fotografija koja postavlja na svoje naloge na socijalnim mrežama, ali ipak, iza toga se krije djevojka puna ambicija koja uređuje nalog čisto kao hobi i kao način da se odmori od obaveza svakog dana.

Broj njenih pratitelja na društvenim mrežama i dalje raste, a bez ikakve sumnje je da Ines može dobro da zarađuje preko svog naloga, samo ako bude voljna da se upušta u takve izazove, a ponuda će uvijek da bude.

Komentari