Notes160x600
Rollup
Trik koji bi svaka žena voljela da zna: Ovako će vam najlonke duže da traju

Trik koji bi svaka žena voljela da zna: Ovako će vam najlonke duže da traju

Kada je riječ o najlonkama, za pripadnice ženskog spola je zaista nemoguće da zamisle svoj život bez ovog modnog komada.

Najlonke su posebno korisne u toku jesenje garderobe, ali ga djevojke znaju nositi bez obzira na godišnje doba. Čak ga neke nose i ljeti, u svečanijim prilikama ili pak onim hladnijim. Iako je riječ o jeftinoj investiciji, činjenica je da najlonke imaju ubjedljivo najkraći rok trajanja od ostatka garderobe u životu jedne žene.

Ono što svaka mrzi, jeste kada dođe do pucanja najlonki dok ste napolju, a nerijetko mnoge budu prisiljene i da na licu mjesta odu kupiti nove i da ih promijene, što itekako zna upropastiti raspoloženje, posebno ako ste na nekom slavlju ili proslavi, gdje morate izaći da se snađete. Ipak, u današnjem članku vam donosimo jedan trik koji bi vam mogao biti koristan u mnogo prilika koje tek dolaze.

Naime, ako ste se pitali da li postoji nešto što će moći da spriječi pucanje i cijepanje ovih čarapica, donosimo vam dobre vrijesti koje su obradovale brojne žene širom svijeta. Naime, sve što treba da učinite jeste da prije nego što obučete najlonke, da ih pokvasite vodom, a onda da ih dobro iscijedite. Nakon toga, stavite ih u plastičnu vrećicu u zamrzivač, gdje ćete ih ostaviti da odstoje tokom noći.

Poslije toga, ujutru ih izvadite i ostavite da se osuše na sobnoj temperaturi. Ovaj trik će ih učiniti elastičnijim, ali uz sve to će da budu puno otpornije na moguća oštećenja do kojih tako često zna da dođe.

Komentari