Notes160x600
Rollup
TRANSFORMACIJA iz snova : Supružnici zajedno smršali da ih jedva prepoznaju, a EVO i kako

TRANSFORMACIJA iz snova : Supružnici zajedno smršali da ih jedva prepoznaju, a EVO i kako

Odricanje od hrane u kojoj ste toliko uživali i zalaganje za ispunjenje svojih namjera jako je teška odluka, a najveći problem je ostati istrajan.

Junaci ove priče koja je fascinirala svijet su Lexi Reed i njen suprug Danny koji su savršen primjer za to kako se sve može postići uz trud, rad i istrajnost, samo ukoliko imate dobru motivaciju i beskrajnu ljubav i podršku.

Prije dvije godine Lexi je imala svega 220 kilograma, a njen suprug 127 kilograma. Svim silama i zajedničkim snagama i motivacijom su odlučili da smršaju i to im je i uspjelo. Za samo 18 mjeseci napravili su nevjerovatnu transformaciju.

Kako su izjavili da uopšte nisu imali plan obroka niti bilo kakve operacije ni personalnog trenera pitali smo se kako ?

”Jedno drugom smo bili najveća motivacija i podrška da ćemo da radimo na ostvarenju našeg cilja svaki dan naporno.”- rekla je Lexi

Na svom instagram profilu Lexi je objavila i to kako su oboje htjeli postati roditelji u budućnosti i da duže žive, te da im je i to bio jedan od jačih motiva.

Ovaj par se vjenčao 2015 godine, a svega 8.000 kalorija su jeli dnevno, što je zaista šokirajuća činjenica.
Odlučili su se za izbacivanje brze hrane iz obroka te da kuhaju samo za sebe, a i da redovno idu u teretanu kako bi izbacili što više kalorija.

U teretani su provodili 5-6 puta sedmično, a samo pola svoje kilaže su izgubili za 12 mjeseci. Lexi je smršala 136 kilograma, a broj pratitelja na instagramu je porastao čak do 500.000 koji su je svakodnevno podržavali i bili zadivljeni njenim napornim radom.

Kada su počinjali sa procesom mršavljenja rekli su sami sebi da tako ne moraju da žive do kraja života.
Lexi je otkrila kako nikada nije osjetila promjenu ljubavi od njenog partnera, nego da je volio isto i prije sa viškom kilograma i sada kada se prepolovila.

Nikada se nije osjetila manje lijepom ili tjeranom na to, nego je isključivo njena volja bila kako je napisala na Instagramu i dodala da

”Ljubav nema ograničenja u težini ili broju. Okružite se ljudima koji će vas podići i vidjeti u vama vašu veličinu kada je i vi sami ne vidite . ”

 

 

Komentari