Notes160x600
Rollup
Tjerao me U VRUĆOJ VODI DA SJEDIM DA ABORTIRAM, ponižavao me i tukao – Balkan PLAČE zbog ove priče

Tjerao me U VRUĆOJ VODI DA SJEDIM DA ABORTIRAM, ponižavao me i tukao – Balkan PLAČE zbog ove priče

Koliko puta ste do sada čuli da žene trpe nasilje u kući, da su žrtve muškaraca koje svoje komplexe liječe na taj način ? Ova priča je bizarna, a počinje upravo zbog liječenja kompleksa zbog neprimanja u vojsku.

Danijela koja je žrtva nasilja priču počinje njihovim upoznavanjem na moru gdje je Milan sada već njen bivši došao raditi sezonski. Njihova veza kako ona kaže nije dugo trajala, ali je bila ljubav. Kada je otišla s njim u Sisak imala je samo 18 godina, a njegova porodica je nije baš prihvatila najbolje.

Vjenčanje se obavilo kada je Danijela bila već u petom mjesecu trudnoće ali i to na nagovor Milanovog oca. Do tada je Milan udario jedanput, a poneki put je počupao ili gurnuo.

– Majka me nagovarala da se ne moram udati ali ja sam se osjećala neprijatno da mu kažem ne, a odmah nakon rođenja djeteta počeo je raditi u obezbjeđenju- kazala je Danijela

Uvrede prema Danijeli su padale jer je imala majku muslimanku, a njegov otac je konstantno tjerao kući iako mu je i kuvala i prala.

– Počela sam raditi sezonski kod svojih ali sve što sam zarađivala morala sam davati njima, a i pored toga su me vrijeđali – dodala je Danijela.

Drugo dijete je skoro izgubila zbog ureaplazme gdje je morala ležati u bolnici, a starijeg sina joj nisu dali da viđa.

–  Pravo nasilje se dogodilo kada je naš sin bio star nekoliko mjeseci, kada me našao za računarom kako gledam drvene kućice. Pobijesnio je jer je mislio da ga varam, a zatim mi glavu nabijao u računar kojeg je posle probio. Hvatao me je za vrat i udarao mnome od ormar a njegovi roditelji su se pravili da ne čuju- rekla je Danijela koja je slučaj odmah prijavila policiji.

– Na sve to njen sin je pitao hoće li i njih Milan ubiti. Tjerao me je da  sedim u vrućoj vodi kako bih abortirala, a kada sam prvi puta otišla kod doktora rekao mi je  da dođem za dvije nedelje jer se još ništa ne vidi. Kada sam opet došla rekao je da srce ne kuca, i obavio čišćenje.I dan danas vjerujem da je srce kucalo, ali da je ljekar hteo da mi pomogne.

 

 

 

Komentari