Notes160x600
Rollup
Tinejdžerka za koju se svi slažu da ima anđeosko lice: Ipak kad vidite njeno tijelo ostat ćete bez teksta (Foto)

Tinejdžerka za koju se svi slažu da ima anđeosko lice: Ipak kad vidite njeno tijelo ostat ćete bez teksta (Foto)

Tesa Baresi je u svakom slučaju zaista jedinstvena, te nije uopšte poput većine drugih tinejdžerica.

Naime, iako danas veliki broj mladih ljudi ide u teretanu, te se taj vid fizičke aktivnosti pretvorio u pravi trend među mlađim generacijama, obično je to riječ o treninzima jednom do dva puta sedmično, barem kada su u pitanju djevojke, koji im pomažu da održe svoju vitku liniju ali i da se riješe negativne energije. Ipak, ima i onih entuzijastičnih, a jednu takvu priču vam donosimo u današnjem članku.

Tesa se počela baviti plesom kada je imala 6 godina, a nije prošlo dugo prije nego je shvatila da joj se više dopada da se „igra“ sa tegovima, pa je promijenila svoj hobi. Danas, ima 17 godina, a njeno tijelo je tako mišićavo da izgleda bolje od većine muškaraca koje sreće u svom životu. Njeno lice zaista izgleda anđeosko, te će se mnogi složiti da je riječ o prelijepoj djevojci, ali kada vidite ostatak tijela, shvatit ćete da je riječ o nekome s kime se ne trebate zezati.

Danas ova tinejdžerka provodi većinu svog vremena trenirajući, kako uživa u tome. Također voli i trčanje, te u tim aktivnostima pronalazi svoj mir, kako je naglasila u više navrata.

Kada je riječ o mišljenju pripadnika muškog spola o njenom izgledu, mišljenja su podijeljena, te dok neki misle da je riječ o itekako atraktivnoj djevojci, drugi pak smatraju da je otišla u krajnost, te da u njoj više nema ni trunke ženstvenosti koja bi je činila privlačnom suprotnom spolu. Šta vi mislite?

Komentari