Notes160x600
Rollup
Takmičarka umalo pala na sceni, a onda je uradila nešto što je sve oduševilo: Jelenu je najviše impresionirala

Takmičarka umalo pala na sceni, a onda je uradila nešto što je sve oduševilo: Jelenu je najviše impresionirala

Najnovija emisija popularnog šou programa Zvezde Granda je bila itekako zanimljiva i dinamična, kako je riječ o dijelu takmičenja gdje mentori pokazuju šta su to radili sa svojim kandidatima i da li su napravili neki napredak.

Kao što je većina i očekivala, Jelena Karleuša je dokazala još jednom da je prava lavica, a zbog načina na koji je gurala i bodrila svoje kandidate, mnogi su pozavidjeli svim tim takmičarima koji su dobili priliku da rade sa divom i da im baš ona bude mentor. Tako je otvoreno pružila podršku jednoj kandidatkinji, nakon što joj se odvezala sandala, a onda je ona skinula i drugu.

Način na koji se snašla u ovoj situaciji je oduševio Jelenu, ali i sve u studiju, a Karleuša je priznala da bi i ona to isto uradila da se našla u takvoj situaciji. Kasnije su komentari bili grubi prema kandidatkinji, a dok joj je Marija Šerifović poručila da su svi čuli da je pjevala u falšu i prvu i drugu pjesmu, Popović je priznao da djevojka ima komercijalnu boju glasa.

Ipak, Karleuša joj nije htjela okrenuti leđa i svima je dala do znanja da je ta djevojka jedina zvijezda večeras, te da je jedina koja se ponašala kako pristaje sceni na kojoj se nalazi.

Poručila joj je da vjeruje u nju i da zna da će postati velika zvijezda, a onda je Azra sa četiri glasa da uspjela da ostane u takmičenju, iako joj je Popović na kraju priznao da, što se njega tiče, ona je prošla u naredni krug.

Komentari