Notes160x600
Rollup
Svi znaju kako izgleda majka Brenine snahe: Mnogi nisu znali ko je zapravo dečko Prijine mame (Foto)

Svi znaju kako izgleda majka Brenine snahe: Mnogi nisu znali ko je zapravo dečko Prijine mame (Foto)

Kada je riječ o porodici popularne estradne pjevačice Aleksandre Prijović, njenu majku Borku Mihajlović većina poznaje, a upravo je od nje Aleksandra naslijedila talenat i ljubav prema pjevanju.

Majka i kćerka su uvijek bile posebno bliske, te su u nekoliko navrata izjavile da jedna drugu doživljavaju kao da su bliske prijateljica, a ne zapravo roditelj i dijete. Tako je Borka uvijek znala sve detalje Aleksandrine ljubavne romanse sa Filipom, pa je bila i jako sretna kad su njih dvoje istu krunisali brakom. Uskoro će Aleksandra i Filip da postanu roditelji, a pripreme se polako privode kraju kako je Aleksandra ušla u deveti mjesec.

Bez ikakve sumnje je da će Aleksandri najveća podrška da bude njena majka u periodu koji se bliži svakog dana, a to da Aleksandra itekako cijeni svoju majku, svjedoči i činjenica da Aleksandra itekako podržava ljubavnu vezu koju ima njena majka sa pjevačem Fahrudinom Buljubašićem, kojeg često zovu i Faks.

Njih dvoje su zajedno već duži period, pa se Aleksandra upoznala s njim, a da je riječ o ozbiljnoj vezi dokazuju i brojne fotografije koje je Borka dosad podijelila na svojim društvenim mrežama sa svojim partnerom. U nastavku vam donosimo kako to izgleda Borkin sadašnji dečko, a s obzirom da je riječ o muškarcu koji ima godina iza sebe, mogli biste i vi da se prijatno iznenadite. Evo kako on izgleda.

Sigurni smo da ćete se i vi složiti da je riječ o zaista naočitom gospodinu, a Aleksandra će podržavati njihovu vezu dokle god njena majka bude sretna s njim.

Komentari