Notes160x600
Rollup
Svi su zanijemili kad se pojavila u ovoj haljini: Ovo je sigurno najzgodnija kuma ikad (Foto)

Svi su zanijemili kad se pojavila u ovoj haljini: Ovo je sigurno najzgodnija kuma ikad (Foto)

Kada je riječ o vjenčanjima, posebno je mladenkama bitno da na taj dan izgledaju što bolje moguće, te da budu najljepša djevojka na svojoj svadbi.

I to u većini slučajeva bude tako, pa nevjeste do kraja života mogu da se sa uzbuđenjem prisjećaju dana svog vjenčanja. Ipak, ponekad se njihova očekivanja ne ispune zbog drugih djevojki koje ne mogu podnijeti da ne budu u centru pažnje i na taj dan, bez obzira što tu dolaze da bi slavile nečiju ljubav sa svojim prijateljima i rodbinom.

U današnjem članku vam donosimo jednu situaciju, koja je sigurno obilježila nečiju svadbu, a sve se odvilo zbog toga što je ova djevojka izabrala jako provokativnu haljinu u kojoj je trebala da bude kuma na svadbi. U nastavku pogledajte u čemu se to ona pojavila, pa će vam dalji tok ove priče da bude posve jasan.

Naime, slika se jako brzo proširila društvenim mrežama i postala viralna, a nije veliko čudo ni što se veliki broj djevojki razbijesnio, jer ovo nije outfit u kojem biste se trebali pojaviti na nečijem vjenčanju, posebno ne ako je riječ o staromodnom tipu vjenčanja, sa ceremonijom i slavljem na kojem je prisutna rodbina mladenaca, zajedno sa starijim i mlađim generacijama.

Ipak, očigledno neki ljudi nemaju previše obzira prema tome za kakvu priliku se spremaju, nego je samo bitno da privuku pozornost i pažnju na sebe, bez obzira na cijenu ili na to šta će drugi misliti o njima nakon što sve bude gotovo. Šta vi mislite o ovakvim situacijama?

Komentari