Notes160x600
Rollup
Svi su bili uvjereni da će se i vjenčati: Saša Popović ju je osvojio na Cecinom rođendanu, nije riječ o njegovoj sadašnjoj supruzi

Svi su bili uvjereni da će se i vjenčati: Saša Popović ju je osvojio na Cecinom rođendanu, nije riječ o njegovoj sadašnjoj supruzi

Saša Popović je u godinama koje je proveo na estradi izgradio pravi brend od svog imena, a već godinama je u braku sa Suzanom Jovanović, koja je njegova najveća podrška u svemu čime se bavi.

Ipak, svi su mislili da će današnji direktor i suvlasnik Grand produkcije da završi sa jednom drugom pjevačicom, koju je upoznao na proslavi punoljetstva folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Riječ je o pjevačici Zlati Petrović, a početkom posljednje decenije prošlog stoljeća, ovaj par je zajedno pozirao i svoju ljubav krunisao i duetom „Horoskop“.

Svi oni koji su ih poznavali u to vrijeme i koji su bili njihovi prijatelji, bili su uvjereni da ne postoji okolnost koja bi razdvojila ovaj par, ali ipak, nisu bili u pravu. Dok se očekivalo da Popović odvede Zlatu pred oltar, oni su prekinuli, ali ju je on zaista prije toga zaprosio. Ipak, Zlata koja je u to vrijeme imala neuspjehe u ljubavi iza sebe, nije bila zainteresirana za brak, a poslije toga su još neko vrijeme zajedno živjeli i onda se razveli.

Nedugo poslije toga, Saša Popović se zbližio sa Suzanom Jovanović, a njih dvoje su se odlučili i vjenčati, pa su već godinama u sretnom i skladnom braku. U više navrata su izjavili da ne bi mogli zamisliti život jedno bez drugog i bez podrške koju si pružaju u svakodnevnom životu.

Zlata i Saša su i dan danas veliki prijatelji, a ona se čak sprijateljila i sa njegovom suprugom Suzanom, pa očigledno tu nije ostalo neriješenih pitanja između bivšeg para.

Komentari