Notes160x600
Rollup
Svi mi ovako sušimo svoj veš, a ovaj trik nikome nije pao na pamet: Zbog ovoga je cijeli internet poludio

Svi mi ovako sušimo svoj veš, a ovaj trik nikome nije pao na pamet: Zbog ovoga je cijeli internet poludio

Što se tiče sušenja veša, svi će se sigurno složiti da su zimski dani itekako problematični, kako vam se čini uvijek da se veš predugo suši, te da se na kraju u njega uvuče i neki neprirodan, odbojan miris.

Većina ljudi ipak suši veš na sušilici u svom stanu, a kao i uvijek, na internetu uvijek možete da pronađete alternativne metode za sve što vas interesuje, bilo da se radi o lijekovima, receptima ili o pak, sušenju veša. Naime, u današnjem članku vam donosimo jednu specifičnu metodu zbog kojeg su svi na kraju poludjeli kad su shvatili o čemu se radi i koliko je jednostavna, a opet do tad nisu čuli za nju.

Jedna korisnica je podijelila način na koji ona širi velike količine veša, posebno ako je riječ o sitnijim komadima. Potrebne su vam štipaljke, a umjesto da prebacujete veš preko žica, neophodno je da ga slažete uporedo, tako da vam mnogo više veša može da stane na sušilicu.

Ukoliko vam nije jasno kako da to uradite, kad vidite fotografiju koju vam donosimo u nastavku, sve će vam biti jasno, kao i razlog zbog čega je ovaj trik tako praktičan i zašto dobro dođe, bez obzira na to u kakvom okruženju vi živite.

Ipak, ima i onih koji tvrde da, ukoliko sušite veš na ovaj način, povećavate vrijeme sušenja, jer odjeća ima ubjedljivo mnogo manje prostora između sebe, gdje treba da struji vazduh koji na kraju i pomaže zapravo našim odjevnim predmetima da se u potpunosti osuše i isprave.

Komentari