Notes160x600
Rollup
Svi je se sjećaju kao Žade iz serije “Zabranjena ljubav”: Poslije 17 godina sada ovako izgleda (Foto)

Svi je se sjećaju kao Žade iz serije “Zabranjena ljubav”: Poslije 17 godina sada ovako izgleda (Foto)

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena na našim prostorima je sigurno serija „Klon“ ili „Zabranjena ljubav“.

Serija se emitovala 2000-tih godina na više kanala, a bez ikakve sumnje je da rijetko ko nije pogledao barem nekoliko epizoda ove popularne brazilske serije. Radnja se vrti oko para, Lukasa i Žade, kojima nije dopušteno da budu zajedno zato što ne potiču iz istih kultura, niti su iste vjere. Dok je ona muslimanka, Lukas je odgojen u katoličkoj porodici, te bez obzira koliko njima to nije predstavljalo prepreku, porodice su bile protiv njihove ljubavi.

U toj priči se pojavljuje i doktor, koji klonira Lukasa, bez njegovog pristanka, a kada se priča zapetlja, složit ćete se da nije riječ o običnoj klasičnoj ljubavnoj priči čiji je kraj jasan odmah na početku. Ipak, činjenicu da je bila jako popularna, ova serija osim priči duguje i talentovanim glumcima koji su se poslije iste proslavili. Žade je glumila glumica Giovanna Antoneli, koja ima sada 42 godine.

Iako je poslije ove uloge glumila u još brojnim serijama, svi je se sjećaju kao Žade kako je ova uloga obilježila njenu karijeru, ali i cijeli život. I dan danas je glumica itekako atraktivna, a u nastavku možete da pogledate kako danas izgleda i da se nije puno promijenila s godinama.

Bila je u braku sa Murillom Beniciom, sa glumcem koji je tumačio glavnu mušku ulogu, Lukasa, te su zajedno dobili i sina. Ipak, razveli su se, a onda se ona ponovo udala za Leonarda Nogueiru, sa kojim je kasnije dobila blizanke.

Komentari