Notes160x600
Rollup
Svi čekaju na NJEN komentar oko situacije sa Natašom Bekvalac, a ONA se još ne oglašava

Svi čekaju na NJEN komentar oko situacije sa Natašom Bekvalac, a ONA se još ne oglašava

Najbučnija vijest koja je uzdrmala čitavu estradu jeste svakako vijest da je pjevačica Nataša Bekvalac brutalno pretučane od strane svog supruga i nekadašnjeg sportiste Luke Lazukića.

O ovoj vijesti sve njene kolege i koleginice se oglašavju na društvenim mrežama i pružaju joj ogromnu podršku,a kako je poznato da Jelena Karleuša na sve ma komentar povodom ovoga se nije oglasila još uvijek.

Pošto svi smatraju da je logično da ona povodom ovog pitanja nasilja nad ženama uvijek ima nešto da kaže ovog puta ”šuti”.

 

Naime ispod njene fotografije na instagramu jedan Jelenin fan je napisao ”Jeki, da li je realno da se ne oglašavaš povodom Nate ? Tvoja riječ ima snagu”

Da nam ovo nekako i daje jasnu sliku jeste i razlog da Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac ne komuniciraju i nisu u najboljim odnosima zbog paljbe Jelene na Natino kumovanje Prajdu 2016 godine.

Iako njih dvije nisu baš u najboljim odnosima neminovno je da Jelena Karleuša uvijek kada je u pitanju stajling Nataše Bekvalac uputi joj najbolje komentare i svaki put istakne da nikad bolje nije izgledala.

Da li će i dalje Jelena ostati bez komentara na ovaj nemili događaj i neće dati ništa što bi moglo značiti pomirenje i podršku ostaje nam da vidimo.

 

 

 

Komentari