Notes160x600
Rollup
Svi bi se htjeli razboljeti pored ovakve doktorice: Na Instagramu ima preko 500.000 obožavatelja (Foto)

Svi bi se htjeli razboljeti pored ovakve doktorice: Na Instagramu ima preko 500.000 obožavatelja (Foto)

Zahvaljujući društvenim mrežama, skoro svakodnevno nove djevojke postaju popularne zbog toga što itekako mame uzdahe svojim izgledom, ali skoro uvijek je riječ o popularnosti koja kratko traje, jer se uvijek pojave one ljepše i one zgodnije od svojih prethodnica.

Najčešće ovakav tip pažnje privlače djevojke na Instagramu, iako se može pronaći zgodnih djevojaka na svakoj društvenoj mreži. Mnoge od njih uspjevaju i da zarađuju preko svojih naloga, a morate se složiti da bi takav „posao“ ili barem hobi svako do nas poželio, gdje sve što treba da radite jeste da se slikate i da redovno ažurirate svoje naloge na društvenim mrežama.

Ipak, veći broj njih od toga nema nikakvog profita, nego im je to samo način da privuku pažnju, te da dobiju mnogo komplimenata i komentara na račun svog izgleda. Jedna od njih je i Mindy Sittinpretty, koja je u stvari doktorica porodične medicine, a na svom Instagram nalogu ima više od 420.000 pratitelja.

Većina njenih pratitelja bi rado postala pacijent kod Mindy, a kada vidite kakve ona sve fotografije objavljuje na svom nalogu, njihova želja će vam postati nešto jasnija. Bez ikakve sumnje je da se radi o nevjerovatno zgodnoj i privlačnoj djevojci, koja svoje adute duguje teretani iz koje ne izlazi i treninzima koje ni u kom slučaju ne propušta.

Kao što smo već spomenuli, i Mindy je jedna od onih koja svoj nalog koristi kao način da se zabavi u virtuelnom svijetu, a pomalo joj je i neobično što je uspjela da privuče pažnju ljudi koji žive u svim dijelovima svijeta, pa tako i iz našeg regiona.

Komentari