Notes160x600
Rollup
Sve vrijeme obmanjuje javnost: sad je razotkriveno šta Luka Lazukić očajnički pokušava

Sve vrijeme obmanjuje javnost: sad je razotkriveno šta Luka Lazukić očajnički pokušava

Nakon raznih špekulacija i prenosa svih detalja odnosa Luke Lazukića i Nataše Bekvalac zbog nasilja on trenutno nije u Srbiji.

Trenutno se nalazi u Atini a javnosti nije poznato kada će se vratit, mada ne oglašava se ni u medijima nakon tužilaštva.

Da su okolnosti drugačije, Lazukić bi vjerovatno bio srećan zbog velike zastupljenosti u medijima.

On je kao golobradi mladić pokušao da se proslavi kao košarkaš, ali to mu nije pošlo za rukom. Podsjetimo, on je tada igrao u inostranstvu pod lažnim imenom.

Nakon što mu je sportska karijera propala, Luke dugo nije bilo u medijima, sve dok se nije pojavio na Prvoj televiziji gdje je govorio o moto skupu u kom je učestvovao.

Iako primjetno da je na sve načine pokušavao biti u medijima a svakako nema lijepo mišljenje o tome, njegov posljednji pokušaj je bio modni editorijal sa dizajnerkom Suzanom Perić.

Zabavljanje i vjenčanje sa pop pjevačicom dovelo ga je do naslovne strane svih novina, i u tome je uživao.

Naime, uživao je u svojoj slavi i popularnosti sve do noći između 13 i 14 aprila kada je pretukao svoju suprugu i izgleda tim potezom skrenuo nikad veću pažnju na sebe.

O medijima i novinarima ima samo loše mišljenje nazivajući ih neprofesionalnim jer mu je smetalo što se o njegovom slučaju proteklih mjesec dana priča više nego o bilo čemu.

 

Komentari