Notes160x600
Rollup
Sve što treba jeste da svoj šampon pomiješate sa malo soli: Svaka žena bi trebala da zna ovaj trik za masnu kosu

Sve što treba jeste da svoj šampon pomiješate sa malo soli: Svaka žena bi trebala da zna ovaj trik za masnu kosu

Jedna od najvećih prednosti interneta, ali i generalno doba u kojem mi živimo, jeste što je sve svima dostupno na dohvat ruke, pa tako možete da saznate brojne trikove koji će vam u budućnosti itekako da olakšaju život.

Posebno su dame voljne da uvijek eksperimentišu i da traže nove načine za njegu svog tijela, a u današnjem članku vam donosimo nešto što mnoge pripadnice ženskog pola koriste za njegu svoje kose. Naime, sve što vam treba da sebi napravite ovo sredstvo jeste morska sol, limunov sok, te neki šampon koji inače koristite za pranje kose.

Pomiješajte malo soli, malo pripremljenog soka od limuna sa šamponom, te ćete tako dobiti sredstvo koje će mnogo efikasnije da uklanja nečistoće sa kože vaše glave, koje će da daje volumen vašoj kosi, te će da podstiče cirkulaciju i da njeguje dlaku vaše kose.

Ukolio inače imate problema s tim da vam se kosa previše masti, ili ako joj fali volumena, onda je ovo odlično rješenje se vas kako se ovo sredstvo pokazalo itekako korisnim u takvim situacijama.

U nastavku možete da pogledate video prilog u kojem je jedna djevojka objasnila koje su sve prednosti ovog šampona, te zbog čega ga ona koristi, a garantujemo vam da nakon što pogledate ovaj video, da ćete biti još više zainteresirani da i sami isprobate ovaj trik koji je u posljednje vrijeme postao jako popularan, pa je stigao i do našeg regiona, gdje je također oduševio djevojke i mlade žene koje imaju problema sa svojom kosom inače.

Komentari