Notes160x600
Rollup
Sve što treba jeste da nađete leoparda na ovoj slici: Dokažite da li ste genijalac ili ne (Foto)

Sve što treba jeste da nađete leoparda na ovoj slici: Dokažite da li ste genijalac ili ne (Foto)

Jedna od slika, koje vas izazivaju da pronađete neki skriveni detalj na njima je nedavno postala pravi hit na društvenim mrežama, a razlog za to jeste što je samo mali broj uspio da ju riješi.

Naime, na slici koju vam donosimo u nastavku se nalazi leopard, za kojeg se skoro svi slažu da ga je nemoguće uočiti, a jedini koji se ne slažu jesu oni koji imaju zaista fascinantnu moć opažnja, pa je to njima odmah pošlo za rukom. Ovakvi zadaci koji potiču njihove moždane ćelije da bolje funkcionišu su njima posebno zanimljive, a sada imate priliku da saznate da li i vi spadate u skupinu ovih ljudi.

Brojni komentari i žestoke rasprave su dokaz da ovakvi zadaci nisu za svakoga. Mnogi misle čak da nije riječ samo o tome možete li primjetiti nešto ili ne, nego da je to odraz vaše inteligencije, te da oni koji su pametniji ovakve slične zadatke mnogo brže rješavaju od ostatka populacije.

Pogledajte tu fotografiju, a onda ispod saznajte gdje se on zapravo nalazi.

Ukoliko ni vi niste sami uspjeli da ga pronađete, pogledajte tačno rješenje. Garantujemo vam da ćete se kao i mnogi prije vas zapitati kako ga prije niste uspjeli da uočite.

Ovakve slike su česte na društvenim mrežama, a iako je težina rješavanja na istom nivou uglavnom, neke su zaista tako dobro ukomponovane da postanu prava senzacija koja vas toliko zaintrigira da morate da je i vi pokušate riješiti. Jedina mana je što ponekad ne saznate pravo rješenje, pa se danima mučite i pitate kako ju je trebalo riješiti.

Komentari